Brânză Cheddar Mild și Maturat 48% S.U.
Branza Cedar face parte din categoria branzeturilor fermentate maturate cu o consistenta semitare. Este obtinuta din lapte de vaca pasteurizat, de cea mai buna calitate, provenit de pe pasunile montane.
Datorita maturarii indelungate, branza Cedar este un aliment usor asimilabil, cu o valoare nutritiva ridicata, cu un gust specific si o aroma deosebita. Branza Cedar constituie sortimentul traditional englezesc de branzeturi, fiind astazi una dintre cele mai populare branzeturi din Anglia.
Inca din 1964, la Prodlacta se fabrica branza Cedar, in sectia de branzeturi superioare de la Moeciu. Tehnologia anglo-saxona pretentioasa pe care o necesita, a facut ca branza Cedar sa se impuna drept un sortiment apreciat si cautat de consumatorii din Romania.
Gustul si textura branzei Cedar pot varia in functie de perioada de maturare. De obicei, branza Cedar sufera un proces de fermentare care dureaza intre 3 luni si 24 luni.
Informații suplimentare
Valoare Energetică | 1665 kJ/402 kcal |
---|---|
Grăsime | Grasime raportat la S.U. %min 48% |
Glucide | 1, 2 g, 2 g din care zaharuri 1 |
Proteine | 34 g |
Sare* | 2.5 g *Sarea naturala a laptelui |
Gramaj | 1 kg, 350 g |
Dragos Popa –
Un produs excelent. Nota 11.